Historien bak KA Design Papirdekor:  
   


Den første spiren til det hele dukket opp da jeg skulle gifte meg! En vesentlig ting som skulle ordnes var invitasjonene. Etter litt leting fant jeg ut at jeg ville
gi min kreative side en sjanse til å lage alle kortene og annet papirdekor selv. Det ble håndlagede invitasjoner, bordkort i form av papirposer med operamints til gjestene, meny, sanghefter med videre. Papirdekor har så blitt min store lidenskap.
Jeg rett og slett elsker denne jobben!

Det er få som kan tilby håndlagede kort på dagens marked. Etter tips fra en tidligere kollega sent på året 2005, satte jeg i gang med denne nettsiden - med stor hjelp av min kusine, Elin Steen. Tusen takk - du er en engel!

Ting har gått fort og over all forventning etter oppstart på nyåret 2006! Jeg gleder meg til tidene som kommer og den muligheten jag har fått til å skape noe eget!

Jeg bruker flere forskjellige materialer i mitt arbeid. Foruten selvfølgelig papir, bruker jeg stempler (tekst og motiver), maljer (eyelets), bånd og vajere, metall, embossing, perler med mer.

 

 
   


På denne nettsiden finner du/dere flere forskjellige serier som inneholder alt fra kort til gavebokser. Disse kan også fås i andre format dersom ønskelig – og selvfølgelig i andre farger / typer papir. Under kategorien
Kort – ”til alle anledninger”
finner du/dere en rekke kort som også kan bestilles i serier. Dersom ønskelig spesialdesigner jeg også kort med mer etter ditt/deres ønske!

Stor takk til min mann som er så tålmodig og holder ut med mitt boblende engasjement!

Katrine